Vacature Junior Software Developer

Werk jij graag in een innovatieve omgeving? En heb jij de drive om samen met ons aan impactvolle en afwisselende projecten te werken waarin jij code kunt kloppen die aan alle security standaarden voldoet? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Binnen Crossyn hebben we een open cultuur, zijn we vernieuwend en bieden we veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in de Spoorzone van Tilburg werken we met ons team aan de mobiliteit van de toekomst. We hebben het Analytics of Data Platform ontwikkeld. Door voertuigen te verbinden aan ons platform, maken we het voor zowel service providers als berijders mogelijk om inzichten te krijgen in bijvoorbeeld de status van hun wagenpark of voertuig.

Wat je doet als Software Developer

Je wordt onderdeel van het development team. In deze divisie word je onderdeel van de Java community. Met collega’s die allemaal een passie hebben voor het ontwikkelen van software heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren. Als Junior Software Developer ben jij onderdeel van een jong getalenteerd en zelfsturend team dat een volledig schaalbaar data platform door-ontwikkelt. Een flinke uitdaging want we verwerken een gigantische hoeveelheid data. Saai wordt het bij ons dus nooit. Complex wel, maar dat houdt jou niet tegen.

Je werkt samen in een hecht team van specialisten, waarin je niet bang bent om je mening te geven en na denkt over de gevolgen die oplossingen kunnen hebben voor het platform. Samen met collega’s krijg je de vrijheid om na te denken over het gebruik van nieuwe technologieën. Daarnaast test en schrijf je de software.

Kennis en ervaring

– Je hebt een HBO werk- en/of denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO in een relevante studierichting;
– Ervaring met Java;
– Goede communicatie skills, je kunt sparren met collega’s over mogelijke oplossingen;
– Kennis van Object Oriented Programming (OOP);
– Kennis van Git.

Wat mag je van ons verwachten?

– Een arbeidsovereenkomst van 32 – 40 uur (in overleg);
– Salaris naar kennis en niveau;
– Een dynamische, jonge, ambitieuze werkomgeving;
– Een vaste werkplek;
– Een transparante werkcultuur waarin we ons als team inzetten voor de beste resultaten;
– Een mooie werkplek op ons kantoor in de bruisende Spoorzone van Tilburg;
– Gezellige vrijdagmiddagborrels;
– Om de hoek bij het station.

Ben je enthousiast geworden?

Mail snel je CV met een motivatie naar hrm@crossyn.com en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie! Wil je meer over de vacature weten? Bel ons dan gerust op (0)85 01 50 041.

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs