Afstudeerstage Software Engineering

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Je komt terecht in een jonge, informele en gezellige omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn passie bezig is. Je wordt onderdeel van het development team. In deze divisie word je onderdeel van de Java community. Met collega’s die allemaal een passie hebben voor het ontwikkelen van software heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren!

Waar kom je te werken?

Binnen Crossyn hebben we een open cultuur, zijn we vernieuwend en bieden we veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in de Spoorzone van Tilburg werken we met ons team aan de mobiliteit van de toekomst. We hebben het Analytics of Data Platform ontwikkeld. Door voertuigen te verbinden aan ons platform, maken we het voor zowel service providers als berijders mogelijk om inzichten te krijgen in bijvoorbeeld de status van hun wagenpark of voertuig.

Wie ben jij?

Je zit in je laatste jaar van je HBO opleiding in de richting van Software Engineering en hebt een grote passie voor het vak. Uiteindelijk wil je aan de slag als Java Developer. Binnen Crossyn krijg je de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt, met de hulp van inhoudelijke professionals wordt jouw opdracht gefinetuned. Zoek je een afstudeeropdracht in een innovatieve organisatie? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Afstuderen bij Crossyn

Gedurende jouw afstudeerstage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten. Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om je stage met succes af te ronden.

Ben je enthousiast geworden?

Mail snel je CV met een motivatie naar hrm@crossyn.com en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie! Wil je meer over de vacature weten? Bel ons dan gerust op (0) 85 01 50 041.

De startperiode van deze afstudeerstage is september 2022.

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs