Webinar Cabman & Crossyn

In samenwerking met partner Cabman heeft Crossyn een webinar georganiseerd speciaal voor taxi ondernemers. In deze webinar stond de ”verzekeringsmodule” centraal. Samen met Cabman wil Crossyn de taxibranche helpen om het risico van het wagenpark te verlagen. Door zowel de ondernemer als de verzekeraar (geanonimiseerd) inzicht te geven in het rijgedrag van chauffeurs, kan er op bewust en schoner rijgedrag gestuurd kan worden.

Bekijk via deze video de hoogtepunten van de webinar. Wil je de hele webinar bekijken? Dat kan via de volgende link.
Ben je een taxi ondernemer en heb je vragen over deze verzekeringsmodule? Neem dan contact op met info@crossyn.com.

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs