Dealerleasing maakt voor klanten het verschil met Fleet Control

Dealerleasing mag zich met trots de grootste universele shortlease maatschappij van Nederland noemen. De afgelopen jaren heeft Dealerleasing zich gespecialiseerd in kortlopende leasecontracten, waarmee zij inspelen op de groeiende vraag naar flexibiliteit. Klanttevredenheid staat bij Dealerleasing met stipt op nummer één en om de gewenste kwaliteit en flexibiliteit naar een nóg hoger plan te tillen, zijn er al ruim 400 voertuigen connected met Crossyn’s oplossing Fleet Control. Het doel is om dit jaar alle 1.900 voertuigen van het wagenpark te connecten.

Een hoogwaardig kwalitatief platform

Chris Karsmakers, wagenparkbeheerder bij Dealerleasing, vertelt: “Voordat we in contact kwamen met Crossyn was ons wagenpark al voorzien van een track & trace systeem. Dat systeem gaf ons inzicht in locatiedata en ritten, maar we misten een stukje ‘extra kwaliteit’. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een next level platform en een systeem waarmee we meer specifieke data zouden kunnen terugzien, zoals informatie over rijgedrag. Wat ons als shortleasemaatschappij onderscheidt in de markt, is dat we altijd ver vooruit kijken. We hebben een visie over waar we willen staan in de markt en Crossyn sloot daar goed op aan. Voor ons is Crossyn een partij met veel kennis. Zij begrijpen onze wensen en uitdagingen. Een systeem vervangen dat reeds in 1.900 voertuigen wordt gebruikt, is een zeer ingrijpende stap. De gesprekken met Crossyn gaven ons echter zoveel vertrouwen dat we toch de keuze hebben gemaakt om die stap te maken. Voor ons waren de kwaliteit van het platform, de hoogwaardige rijgedragdata en de mogelijkheid om ons wagenpark beter verzekerbaar te krijgen de grootste voordelen om met Crossyn’s platform aan de slag te gaan.”

Een innovatieve samenwerking

Toekomstgericht werken en pionieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Onze focus ligt de aankomende periode voornamelijk op het verder uitrollen van de ritregistratie- en rijgedrag functionaliteiten. De next step is het monitoren van de onderhoudsstatus van voertuigen. We hebben bij Dealerleasing veel specifieke wensen en willen inzicht in veel diverse datastromen. Crossyn begrijpt de klantvraag en denkt altijd met ons mee. En ja, soms gaan er in de samenwerking ook dingen mis. Maar laten we eerlijk zijn, we kunnen een innovatieve oplossing op zo’n grote schaal nu eenmaal niet in één dag bouwen. We hebben dan ook veel vertrouwen in de toekomst met Crossyn.”

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs