CROSSYN


REINIER MUTSAERTS & RIEN DU PRÉ STRENGTEN OUR TEAM

Tilburg, December 20th 2018

Vanaf 2019 zal Reinier Mutsaerts, (oud) directeur BMW/MINI Amsterdam, de Tilburgse startup Crossyn Automotive versterken. Met zijn jarenlange ervaring in de Automotive zal Reinier zich richten op zowel Nederlandse dealers als onafhankelijke garagebedrijven.

Crossyn timmert aan de weg! Het analyseplatform voor voertuigdata  met de driver in control biedt een oplossing voor het grootste probleem van automobilisten. Bijna alle particulieren automobilisten ervaren een onzeker gevoel over de kosten voor reparatie en/of onderhoudsbeurten. Door Crossyn is het mogelijk om deze zorgen weg te nemen. Zorgeloos autorijden, een vast bedrag per maand voor al jouw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast biedt Crossyn User Based Services, waardoor bijvoorbeeld competitieve autorijders worden uitgedaagd om zuiniger en veiliger te rijden dan vrienden, familie, collega’s of werknemers van andere bedrijven.

Sinds oktober 2018 is ook Rien du Pré als CTO aangesloten bij Crossyn. Rien heeft bij HPE jarenlang ervaring opgedaan in het managen en designen van grote IT infrastructuren.


SHARE ON SOCIAL