CAREERS


Get in contact! +31 (0) 85 01 50 041

Save Costs

LOOKING FOR A JOB?

We are glad that you are visiting this page. Do you think you are a valuable addition to our team? Let us know why and who knows, we might have a cup of coffee soon!

Send an email to hrm@crossyn.com

 


SENIOR JAVA DEVELOPER

[Dutch]

Heb jij ervaring met het programmeren in Java 8+? Werk jij graag met Kubernetes, Microservices, PSQL, CEPH, Clickhouse, Cassandra en Kafka? Ga jij op zoek naar de beste oplossingen voor uitdagingen die op je pad komen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 


PYTHON DEVELOPER

[Dutch]

Ga jij geen enkele uitdaging uit de weg als het gaat om programmeren? Zie jij patronen in grote hoeveelheden data die leiden tot nieuwe informatie? Heb jij een zelfstandige werkhouding en kun jij bepalen welke mogelijke oplossing de beste is? Dan zijn we op zoek naar jou!


OFFICE MANAGEMENT

[Dutch]

Facility management in de breedste zin van het woord. ‘Wil je even dit?’ zal een vraag zijn die jij vaak te horen krijgt. Je bent een verbindende factor op het kantoor en helpt iedereen die jouw hulp kan gebruiken. Je bent ook het visitekaartje van ons merk, als er klanten binnen komen ontvang je ze en voorzie je ze van een kop koffie. Je ondersteunt de directie, beheert agenda’s en draagt zorg voor het team.