The only way is forward

Animatie Hewlett Packard Enterprise | Een modern voertuig kan met enkele aanpassingen enorm veel informatie genereren. Over het rijgedrag, het functioneren van de motor, de remmen, de vering, maar ook over locatie, snelheid, versnelling, temperatuur…, noem maar op. En met die data kunnen mooie dingen gedaan worden. Dat is het idee achter Crossyn, een Analytics of Data-platform dat een revolutie in voertuigbeheer, -verzekering en -onderhoud in gang wil brengen.

Wat als uw autodealer u een berichtje kon sturen wanneer de katalysator van uw tweedehandsauto nagekeken moet worden? Of wanneer uw remmen aan vervanging toe zijn? Dat is wat de Private Care-oplossing van Crossyn doet. En het gaat nog verder. Met de oplossing kunt u als garagehouder het auto-onderhoud in een abonnementsvorm gieten. De eindgebruiker betaalt een vast bedrag per maand en krijgt er een auto voor terug die tiptop in orde is, zonder dat hij of zij daar omkijken naar heeft. U maakt automatisch een afspraak, levert uw auto af en alle mogelijke gebreken worden gerepareerd voordat deze problemen kunnen opleveren. Als bestuurder hoeft u dus nooit meer onzeker te zijn over welke kosten er deze maand op u af komen. U betaalt gewoon een vast bedrag per maand.

De data die een oplossing als Private Care verzamelt, is ook interessant voor verzekeraars. Zij krijgen een schat aan geanonimiseerde informatie, waardoor ze eenvoudiger een onderbouwde beslissing kunnen nemen over het verzekeren van bepaalde voertuigen. Hiermee kunt u namelijk de verzekering voor bijvoorbeeld tweedehandsauto’s afstemmen op de staat van het voertuig, maar ook op het rijgedrag van de bestuurder. Alle risico’s worden heel nauwkeurig in kaart gebracht. De oplossing helpt ook zowel garagehouders als verzekeraars om aan klantenbinding te doen én om een stabiele stroom aan terugkerende inkomsten te genereren.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.

I Accept

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Hewlett Packard Enterprise