Crossyn verlengt partnerschap met Fontys Hogeschool ICT

Voor het derde jaar op rij verlengen wij het convenant, Partners in Education, van Fontys Hogeschool ICT. Wij werken samen met Fontys Hogeschool ICT om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de beroepspraktijk.

Voor Fontys Hogeschool ICT staat de ontwikkeling van de student naar een professional, klaar voor de arbeidsmarkt, centraal. Zij vinden het dan ook van groot belang dat studenten al tijdens de studie wegwijs worden gemaakt in het bedrijfsleven. Ook voor ons is het belangrijk dat er voldoende ICT-studenten afstuderen, waarbij de opleiding goed aansluit bij de beroepspraktijk. Zo brengen we praktijkcasussen onder in het onderwijs, geven we gastcolleges en worden er bedrijfsbezoeken met passende workshops georganiseerd. Met het verlengen van het contract kijken zowel Fontys Hogeschool ICT als wij opnieuw uit naar een fijne samenwerking.

Wil je meer weten over onze services? Bezoek onze website of neem contact op.

Auteur: Femke Borghs