Stage Elektrotechniek

Ben jij gedreven, servicegericht en gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwste technologie? Ga jij door totdat jij de oorzaak van een storing hebt gevonden en ben jij op zoek naar een uitdagende plek om stage te lopen? Bij Crossyn kan het!

Waar ga je stage lopen?

Binnen Crossyn hebben we een open cultuur, zijn we vernieuwend en bieden we veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in de Spoorzone van Tilburg werken we met ons team aan de mobiliteit van de toekomst. We hebben het Analytics of Data Platform ontwikkeld. Door voertuigen te verbinden aan ons platform, maken we het voor zowel service providers als berijders mogelijk om inzichten te krijgen in bijvoorbeeld de status van hun wagenpark of voertuig.

Wat je doet als Stagiair(e) binnen Crossyn

Tijdens deze stage ga je ondersteuning bieden aan de collega’s van de infra en technische afdeling, je bent de rechterhand van onze infra architect. Je werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend, denk hierbij aan het bouwen van proef opstellingen en het testen van nieuwe telematica devices. Daarnaast ga je bij de klant langs om storingen te onderzoeken of om devices in te bouwen. Dit alles natuurlijk met de juiste begeleiding en in een informele werk omgeving. Gedurende jouw stage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om stage tot een succes te brengen!

Wie ben jij?

Jij volgt een mbo studie in de richting van elektrotechniek. Je bent leergierig, hebt een hands-on mentaliteit en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Samen met je collega’s doe je er alles aan om de klant te helpen. Je beschikt over positieve energie en bent communicatief vaardig. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat mag je van ons verwachten?
– Een toffe en leerzame stage;
– Bij goed presteren kans op een vaste job;
– Een dynamische, ambitieuze werkomgeving;
– Een vaste werkplek;
– Een mooie werkplek op ons kantoor in de bruisende Spoorzone van Tilburg;
– Gezellige vrijdagmiddagborrels in onze ‘huiskamer’;
– 1 minuut lopen van het Centraal station.

SOLLICITEER NU

Ben je enthousiast geworden? Mail snel je CV met een motivatie naar hrm@crossyn.com en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie!

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs