Nominatie Crossyn Computable awards 2021

Artikel Computable | De redactie van Computable heeft niet tien maar elf ict-projecten in de grootzakelijke markt aangewezen om zich donderdag 8 april te presenteren aan de jury van de Computable Awards 2021. Vijf van de projecten slepen een nominatie in de wacht, waarna we de winnaar in de categorie Grootzakelijk project op 2 november 2021 bekendmaken.

Naar aanleiding van de beoordelingen van een groep Computable-experts was er op de tiende plek precies een gelijke score. Reden voor de jury om niet tien maar elf projecten uit te nodigen om zichzelf te komen presenteren. Onder de kandidaten zijn grootzakelijke bedrijven als AZL, BPD, Crossyn, Eneco, Heijmans, IHC, PostNL, ProRail, Rabobank en Schiphol. Ook is er een project van zeven regionale netbeheerders.

Top 11

Een voordracht werd gedaan op basis van een projecttype: cloud en infrastructuur, software en innovatie. Computable heeft in totaal 31 projecten door zijn expertpanel laten beoordelen waaruit de volgende top elf is geselecteerd om op 8 april in de middag zichzelf te presenteren (onder voorbehoud van wijzigingen):

Meer informatie? Lees hier het gehele artikel.

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Computable