Stage IT Servicedesk

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Wij gaan hier juist een leuke stage periode van maken! Je komt terecht in een jonge, informele en gezellig omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn passie bezig is.

Wil jij weten hoe het er écht aan toe gaat op de IT Servicedesk afdeling? Kom kennismaken bij Crossyn!

Waar ga je stage lopen?

Binnen Crossyn hebben we een open cultuur, zijn we vernieuwend en bieden we veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in de Spoorzone van Tilburg werken we met ons team aan de mobiliteit van de toekomst. We hebben het Analytics of Data Platform ontwikkeld. Door voertuigen te verbinden aan ons platform, maken we het voor zowel service providers als berijders mogelijk om inzichten te krijgen in bijvoorbeeld de status van hun wagenpark of voertuig.

Wat je doet als Stagiair(e) binnen Crossyn

Als Stagiair(e) op de Servicedesk leer je de primaire taken, zoals serviceaanvragen en het afhandelen van incidenten volgens gemaakte afspraken en procedures. Dit alles natuurlijk met de juiste begeleiding en in een informele omgeving. Gedurende jouw stage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten. Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om stage tot een succes te brengen!

Wat doe je op een dag?

• Je hebt proactief contact met de klant;
Je neemt de telefoon op;
Je houdt overzicht in het ticketsysteem;
Je zorgt dat de binnenkomende tickets bij de juiste personen binnen de organisatie terecht komen;
Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en verzorgt de communicatie naar de klant gedurende een ticket in behandeling is.

Wie ben jij?

Jij volgt een mbo studie als ICT beheerder of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over basis ICT kennis, bent leergierig en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Samen met je team doe je er alles aan om de klant te helpen. Je beschikt over positieve energie en bent communicatief zeer vaardig.

Wat mag je van ons verwachten?

• Een toffe en leerzame stage;
Bij goed presteren kans op een vaste job;
Een dynamische, ambitieuze werkomgeving;
Een vaste werkplek;
Een mooie werkplek op ons kantoor in de bruisende Spoorzone van Tilburg;
Gezellige vrijdagmiddagborrels in onze ‘huiskamer’;
1 minuut lopen van het Centraal station.

Solliciteer nu!

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is binnen Crossyn? Kijk dan deze video!
Neem vrijblijvend contact op via 085 015 0041 of hrm@crossyn.com. We ontvangen je graag op ons kantoor voor een kop koffie!

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs