Afstudeerstage Software Development

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Je komt terecht in een jonge, informele en gezellige omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn passie bezig is.

Je wordt onderdeel van het Development team. In deze divisie word je onderdeel van de Java community. Met collega’s die allemaal een passie hebben voor het ontwikkelen van software heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren!

Wie ben jij?

Je zit in je laatste jaar van je HBO of WO opleiding in de richting van Software Development en hebt een grote passie voor het vak. Uiteindelijk wil je aan de slag als Back end Developer. Zoek je een afstudeeropdracht in een innovatieve organisatie? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Opdracht

Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt. Met de hulp van inhoudelijke professionals wordt jouw opdracht gefinetuned.

Afstuderen bij Crossyn

Gedurende jouw afstudeerstage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten. Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om stage tot een succes te brengen!

Wat mag je van ons verwachten?

• Een toffe en leerzame afstudeerstage!
Bij goed presteren kans op een vaste arbeidsovereenkomst;
Een dynamische, ambitieuze werkomgeving;
Een vaste werkplek;
Een mooie werkplek op ons kantoor in de bruisende Spoorzone van Tilburg;
Gezellige vrijdagmiddagborrels in onze ‘huiskamer’;
1 minuut lopen van het Centraal station.

De startdatum van deze afstudeerstage is januari/februari 2021

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is binnen Crossyn? Kijk dan deze video!
Neem voor meer informatie contact op met hrm@crossyn.com. We ontvangen je graag op ons kantoor voor een kop koffie!

Do you want to learn more about our services? Please, visit our website and feel free to contact us.

Author: Sanne Heijs